Strona główna
Firma
Aktualności
Produkcja
Inwestycje
Historia
Oferta
Odpowiedzialny biznes
Ochrona środowiska
Społeczność lokalna
Partnerzy biznesowi
Pyszne przepisy
Kontakt
Pyszne przepisy
Pieczarki po włosku
Schab z pieczarkami
Wiejskie ziemniaczki
Szaszłyki
Sałatka pieczarkowa
Krem pieczarkowy
Pieczarki w bulionie
Tarta pieczarkowo-cebulowa
Łosoś pieczony z grzybami shitake
Shitake nadziewane szpinakiem
Faszerowane pieczarki z grilla
Risotto z pieczarkami
Sałatka z pieczarek i makaronu penne
Roladka z polędwiczki faszerowana pieczarkami i jajami, z sosem żurawinowym
Sałatka z pieczarek i kurczaka marynowanego w czerwonej herbacie, z pomarańczowym vinegret
Filety z piersi kurczaka z musem pieczarkowym, zapieczone w cieście francuskim
Makaron fagottini nadziewany serem gorgonzola z wykwintnym sosem pieczarkowym
Pieczony karp w otulinie z pieczarek i migdałów, na czerwonej kapuście z pieczarkami
Roladka z sandacza faszerowana pieczarkami i solą, podana z sosem szalotkowym
Pieczarki faszerowane serem ementalerem
Tortellini z pieczarkami w sosie śmietanowym z bazylią
Kotleciki jagnięce w panierce z grzybów shitake z pikantnymi pieczarkami i dipem miętowo-limonkowym
Pieczark z rukolą, suszonymi pomidorami i mozarellą
Boczniaki smażone w parmezanie z grillowanymi warzywami
Aksamitny krem z pieczarek z dodatkiem grzybów shitake
Pieczarki w cieście francuskim
Pasztet z pieczarek z orzechami laskowymi
Halibut faszerowany boczniakami w sosie szpinakowym
Pasztet z grzybów w sosie cumberland
Ragu z dzika z grzybami
Sushi z shitake
Sałatka z pieczarkami, arbuzem i serem feta na rukoli w sosie balsamiczno-malinowym
Wiosenna kompozycja sałat ze smażonymi grzybkami shitake
Indyk pachnący ziołami z boczniakami i pieczonym pomidorem
Pierś z kaczki na łożu grzybowo-szpinakowym
Krewetki z chrupiącymi boczniakami i sosem koktajlowym
Sałatka z grzybów i rukoli
Rolada z dzika, z grzybami i sosem jałowcowym
Jesienny kociołek, czyli polędwica wołowa z boczniakami w sosie, podawana z gorącą ciabatą
Polędwiczka wieprzowa z musem drobiowo-pieczarkowym w delikatnej kapuście włoskiej z sosem żurawinowo-grzybowym
Wiedziałeś, o tym, że używasz starej wersji przeglądarki Internet Explorer?
Zaktualizuj przeglądarkę teraz!